mokkakao

Wamslers mokkakao

Wamslers mokkakao er unik! Du skal ikke sige at; ‘den er set før’ – for det er den ikke (er i den overbevisning om at det er MIG der har fundet på den). Ej, spøg til side – den smagte godt og der deler jeg den gerne med dig.

Wamslers mokkakao er unik! Du skal ikke sige at; ‘den er set før’ – for det er den ikke (er i den overbevisning om at det er MIG der har fundet på den). Ej, spøg til side – den smagte godt og derfor deler jeg den gerne med dig.

 

Wamslers mokkakao

Ingredienser:

1 espresso

2 spsk. kakao-pulver (kan købes under navnet “hot chocolate” etc.)

Lidt nypisket flødeskum

Varm mælk (a’la latte)

 

Fremgangsmåde:

Bryg en espresso (på nykværnet bønner) i et latte-glas. Opløs de to spsk. kakao-pulver heri. Fyld næsten helt op med den varme mælk og drys på toppen med lidt af kakao-pulveret. Afslut med en spsk. let-pisket flødeskum. Er du i det kunstneriske hjørne kan du tage et lille fint drys af kakaopulveret og drysse over flødeskummet. Mmmmmmmmm…

Drikken er velegnet til til et fødselsdagsslapperas eller måske bare til en hyggelig aften. Er man total i guf guf humør, så kan man yderligere pute et par skefulde vaniljeis i også – det giver næsten en dessertlignende servering, der slet ikke er til at stå for. Du kan også tilføje lidt kaffesirup, men pas på samagen ikke bliver alt for gennemtrængende eller går ind og ødelægger kakao- eller issmagen.

 

 

 

HJÆLP GOURMETKONGEN

Husk hvis du laver dine egne versioneringer af retterne her på Gourmetkongen, så vil vi meget gerne høre om det. Fortæl om dine erfaringer og hvad du oplever og naturligvis hvad du kan lide af smage. Måske er der en smagskombination eller en ingrediens vi ikke lige husker. Fortæl os også gerne hvis du har benyttet noget køkkenudstyr som kræver instruktion for alle de øvrige besøgende her på Gourmetkongen. Du kan også til enhver tid fortælle os om dine oplevelser med mad når du er ude at spise. Hop ind på gourmetkongen.dk med din browser på mobilen. Husk også at “like” os på facebook.com/gourmetkongen, hvor du kan følge med i alle vore venners madeksperimenter eller følg @Gourmetkongen på twitter.com/Gourmetkongen.

0 comments on “Wamslers mokkakaoAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *