Helles glutenfri knækbrød

Helles glutenfri knækbrød

Du skal bruge:
2 dl HUSK
1 dl sesam
1 dl græskar kerner
3 dl solsikkefrø
3 dl hørfrø
5 dl majsmel
2 glas soltørrede tomater i skiver
1 dl oliven olie
8-9 dl vand
2 tsk nigellafrø (også kaldet blackseed) http://tkrpost.blogspot.dk/2012/01/foods-of-prophet-muhammad-saw-black.html
Fremgangsmåde:
Alle ingredienserne blandes sammen i en skål – Læg et stykke bagepapir på bagepladen og hæld dejen ud herpå. Læg derefter et nyt stykke bagepapir oven på dejen. – Brug en kagerulle/vinflaske til at rulle dejen ud til det fylder det nederste stykke bagepapir. – Skær dejen ud med en pizzaskærer eller en skarp kniv i den ønskede størrelse. – Bag dejen ved 180 grader varmluft i 30 min, eller til de er gyldenbrune.
PS. Soltørrede tomater i skiver og nigellafrø fåes billigt i Fakta. Olien fra tomaterne skal hældes med i skålen!

0 comments on “Helles glutenfri knækbrødAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *