artikel

Wellness på Falkenberg Strandbad

img_1023.jpg

På wellness på Falkenberg Strandbad i Sverige. Det var en dejlig og afslappende oplevelse med rigtig god service. Jeg købte en spapakke med Ivory igennem Øresundsbroen, hvor der var 50% rabat at opnå. Desuden var der en tre-retterts menu og morgenmad på restaurant Familie inkluderet. Jeg havde booket to overnatninger til min kæreste og jeg.

redwine_falkenberg

Efter ankomsten midt på eftermiddagen nød vi et glas vin foran pejsen i hotellets lounge ved receptionen.

 

 

Senere på aftenen var der booket bord til os på restaurant Famille, der har et simpelt spisekort – men alligevel, hvor der er lidt for enhver smag. Man vælger mellem fire forretter, fire hovedretter og fire desserter. Her var hvad jeg valgte på første aften:

 

koldroget_laks

Saumon fumé

Dette er koldrøget laks med salat af fennikel samt syltet peberrod og en cremet omelet. Der var en rigtig god balance mellem det sure og søde og fennekelen var ikke gennemtrængende. Det var god smag i laksen.

 

hjortefilet

Filet de cerf 

Smørstægt hjortefilet med pommes Anna, svampesky, tyttebær og ristet savoykål. Guleroden var dejlig sprød, og kartoflerne var godt krydret med peber (måske en anelse for meget) – desuden havde de en cremet konsistens og god smag af fløde. Hjortefileten var perfekt tilberedt.

 

chokoladekage

Gâteau au chokolat

Mørk chokoladekage med glasur og vaniljekogt pære. Glasuren var dejlig sprød og tilpas krydret med havsalt. Selve chokoladekagen var ikke for tung, hvilket gjorde det til en overkommelig dessert, hvor man gik fra bordet uden at være overmæt. Bær og creme var med til at friske desserten op.

 

 

På dag to var vi igennem Ivory spaoplevelsen – en behagelig oplevelse igennem 7 forskellige wellnessbehandlinger: Tyrkisk fodbad, dampbad med ansigtsmaske, isbad og sauna, opvarmet lagune, tyrkisk hamambad, afrikansk mudderbad og slutteligt lufttørring og oliering. Herefter slappede vi af i realaxområdet, foran en stor pejs. Her nød vi hver en let frokostanretning – en rejemad; med salat, æg, brød og massere af rejer. Den anden var en salat med gedeost. Efter yderligere lidt afslapning fortsatte vi til den varme pool med udsigt over strand og hav.

 

Afslappede og veltilpasse gik vi først på aftenen igen til bords på restaurant Famille. Jeg valgte følgende menu:

gravet_elg

Élan Mariné

Rødvins og urtegravet inderlår af elg med kantarelmusse, gulerod og trøffelcreme. Der var en god kombination mellem de to purrer og rødløg samt det møre elgkød.

 

perlehoene

Guinée Volaille

Perlehøne med pancetta, kartoffelfondant og flødestuvet spidskål med trøffel. Perlehønen var dejlig saftig og med rigtig god smag. Perlehønen var desuden viklet ind i bacon. Herunder en dejlig og cremet flødestuning med trøffel og spidskål. Hele retten var toppet med friteret kål, for at tilføre retten noget knas. Efter min mening gjorde den friterede kål ikke noget godt for retten. Det var synd at flødesaucen løb ud, da det ødelagde anretningen – men smagen var der intet i vejen med og blev efter min mening også den bedste jeg prøvede under opholdet.

 

green_cheese

Kattegat Blå

Blåskimmelost med knækbrød og en sød appelsinmarmelade tilført chili og chokolade. Virkelig en god anretning. Marmeladen var dejlig sød, og stod som god modsætning til osten. Knækbrødet var dejligt sprødt og der var god smag fra alle frøsorterne.

 

creme_brule

Créme Brûlée

En klassisk creme brûlée med god smag og cremet konsistens.

 

 

Grundlæggende var det et rigtigt godt ophold på Falkenberg Strandbad og det kan stærkt anbefales.

 

FLERE INDLÆG i kategorien Madoplevelser

- ANNONCE -
- ANNONCE -