artikel

Velkommen til Gourmetkongen

Velkommen til Gourmetkongen

Endelig blændede jeg op for min blog om mad! Det er nu ikke bare en blog – for hvem har tid til at blogge? Jeg har ikke – og så alligevel.

Min store interesse for mad og madlavning har nu nået sådanne højder, at jeg må dele det med nogen. Derfor får du nu chancen for at følge med i kampen. En kamp der handler om at begå sig i et køkken.

Inden længe vil du kunne finde instruktioner i, hvordan man begår sig i et køkken som ny. Er du erfaren, kan du sikkert finde inspiration eller også finde svar på brugen af forskelligt køkkenudstyr, naturligvis med tips og tricks, men også historie og informationer om forskellige råvarer. Måske er du så garvet, at du kun har brug for endnu en opskrift til din samling – så måske finder du én du ikke har.

Det er selvsagt; Rom blev ikke bygget på én dag (kun drukket). Derfor har jeg ikke det hele på siden fra starten. Følg med i hvad jeg fordriver tiden med i køkkenet – og løbende vil jeg opdatere de forskellige kategorier med ingredienser, opskrifter og guides til udstyr og råvarer.

Jeg er af den nysgerrige slags – og skulle du finde på at stille mig et spørgsmål, som jeg ikke kender svaret på (og der er nok en hel del) – så vil jeg sørge for at finde den person der kan svare på det!

God fornøjelse!

Lasse Bo Wamsler
@Gourmetkongen

 

 

 

 

HJÆLP GOURMETKONGEN

Husk hvis du laver dine egne versioneringer af retterne her på Gourmetkongen, så vil vi meget gerne høre om det. Fortæl om dine erfaringer og hvad du oplever og naturligvis hvad du kan lide af smage. Måske er der en smagskombination eller en ingrediens vi ikke lige husker. Fortæl os også gerne hvis du har benyttet noget køkkenudstyr som kræver instruktion for alle de øvrige besøgende her på Gourmetkongen. Du kan også til enhver tid fortælle os om dine oplevelser med mad når du er ude at spise. Hop ind på gourmetkongen.dk med din browser på mobilen. Husk også at “like” os på facebook.com/gourmetkongen, hvor du kan følge med i alle vore venners madeksperimenter eller følg @Gourmetkongen på twitter.com/Gourmetkongen.

FLERE INDLÆG i kategorien Bloggen

- ANNONCE -
- ANNONCE -