Har dine medarbejdere, venner eller familie en lille kemiker gemt i maven – så er denne udfordring noget for jer. Det kan være I har haft møde hele dagen, eller har den årlige familiesammenkomst – eller måske endda skal fejre den kommende brud eller gom på en polterabend – så er Gourmetkongen klar til at udfordre med en omgang teambuilding i molekylær gastronomi.

 

 

INTRODUKTION
Igennem de senere år er gourmet blevet in. Det er blevet mere almindeligt at gå på gourmetrestauranter og i den grad blive udsat for det moderne, eksperimenterende og endda molekylære køkken. Nogle nyder et sådan besøg med stort velbehag – andre forstår ikke, at det skal være så dyrt. Typisk er det først når man finder ud af, at et besøg på en gourmetrestaurant er mere end bare et måltid mad – at man også lærer, at bruge alle sanserne når man spiser. Det er ikke bare mad – men kan betegnes som “mad-teater”. Det er et show – og også derfor den molekylære gastronomi er vigtig. Vi begynder teambuildingen med en lille rejse igennem sanserne for at styrke deltagernes fokus på detaljen i maden.

 

 

KONCEPT 1 – DYSTEN
Det gælder om at kende sine ingredienser godt og bare være bedre end holdet ved siden af. Dette koncept er typisk for en mindre forsamling. Her er deltagerne enten sig selv – eller delt op i hold af to eller tre. Holdene skal på samme tid udøve den samme disciplin. Hver disciplin bliver introduceret/demonstreret ved “chef-bordet”. Når chefen ringer med klokken går tiden igang og holdene skal hurtigst muligt levere en løsning på disciplinen. Når holdet er klar med en løsning serveres denne på “chef-bordet” og tiden bliver noteret. Chefen vurderer løsningen på det visuelle udtryk samt smagen. Det hold der sammenlagt får flest point for hurtighed, smag og visuelle udtryk vinder. Alle hold når igennem alle discipliner.

 

 

KONCEPT 2 – LEGEN
Dette koncept kan både være for mindre men også større forsamlinger. Der bliver opstillet forskellige “baser” med hvert af de eksperimenter som teambuildingen/kurset indeholder. Hver base indeholder de remedier, der er nødvendig for at kunne tilberede den respektive opgave. Sammen med remedierne vil der være en vejledning i, hvordan denne udføres. Der vil naturligvis være hjælp at hente undervejs. Hvert hold (eller enkeltperson) er på en base i ca. 30 minutter før der roteres til næste base. Alle deltagere når igennem alle eksperimenter.

 

 

KONCEPT 3 – GOURMET
Dette koncept har egentlig ikke nogen begrænsning i antal personer. Det skal tænkes som en del af en helhed! Dette koncept er et sjovt supplement til en middag, som enten arbejdskollegaerne eller familien tilbereder og som er tænkt som teambuildingen i sig selv. Her assisterer Gourmetkongen med remedier og teknikker til de mange muligheder inden for molekylær gastronomi. Tanken er at få et molekylært touch på menuen. Menuen kan enten blive tilrettelagt i selskab med Gourmetkongen – eller udelukkende af Gourmetkongen.

 

 

BAGGRUND
I vil sammen med vores instruktør og én af ovenstående koncepter stifte bekendskab med flere af de teknikker, der bliver brugt i den molekylære gastronomi. Der er ikke nogen egentlig løsning på hvordan teambuildingen skal strikkes sammen – det er individuelt alt efter antal deltagere, lokation og tid samt budget. Derfor hører vi gerne jeres ønsker og ud fra det sammensætter et passende forløb. I kan bl.a. komme til at arbejde med røg, forskellige former for konsistens; skum, sne, sfære og gelé samt is på 30 sekunder og ingredienser, der ender op med at udgive sig for at være en anden, end de i virkeligheden er.

 

Er vi heldige og går det godt skal vi smage på kreationerne efterfølgende i form af nogle mindre tapas.

 

 

DET ER VIGTIGT AT…
I selv har et køkken til rådighed vi kan være i – det giver den bedste oplevelse, da atmosfæren i et køkken er altafgørende. Her er typisk også kogeblus, strøm og vand i nærheden. Alternativt kan teambuildingen afholdes i et mødelokale el.l. – men det betyder at Gourmetkongen skal medbringe ekstra udstyr hvilket kræver ekstra betaling. Er I et firma, der befinder sig på et kursussted kan vi alliere os med køkkenet og høre om muligheden for at benytte faciliteterne. I skal selv tage højde for eventuelle forfriskninger/snacks I ønsker under vejs i teambuildingen.

 

 

UDREGNING
Umiddelbart bestemmer I selv varigheden af teambuildingen. I “koncept 1 – dysten” og “koncept 2 – legen” beregnes der ca. 30 minutter pr. disciplin/eksperiment. Det betyder, at der med pause og introduktion/afrunding på 3,5 timer kan nås 5 discipliner/eksperimenter. Du er velkommen til at spørge mere ind til teambuildingen og disciplinerne hos Lasse Bo Wamsler på telefon 4249 3131 (træffes bedst efter klokken 16:30) eller på kontakt a gourmetkongen . dk. Som udgangspunkt er startprisen pr. deltager 150 kr. Hertil skal så beregnes ca. 100 kr. pr. disciplin pr. deltager. Mindstepris pr. deltager er 450 kr. – hvilket betyder teambuilding med 3 discipliner/eksperimenter. Ønskes der eksperimenter med flydende nitrogen eller kræves der på anden måde ekstra udstyr kan der forekomme tillæg i prisen.

 

Aflyses en teambuilding mindre end 48 timer før afholdelse, faktureres 50% af beløbet. Erhverv skal lægge 25% moms oveni (dvs. alle beløb er angivet excl. moms) – men for privatpersoner skal der ses bort fra tillæg af momsen.

- ANNONCE -
- ANNONCE -