artikel

Tærte – med grøntsager

Tærte – med grøntsager – hvor svært kan det være? Jeg lærte af en veninde, hvor simpelt man kan lave en tærte – og endda uden det ruinerer én vildt for penge!

 

Tærte – med grøntsager

Ca. 2-4 personer, ca. 75 min.

 

Ingredienser:

1 færdiglavet tærtebund

1 pose frosne grøntsager efter eget valg

2 poser skinke i strimler

1 pose smelteost i strimler

4-6 æg

2-3 dl. mælk

Salt og peber

 

Fremgangsmåde:

Bred tærtedejen ud i en tærteform. Fordel skinke og grøntsager på dejen. Miks en blanding af æg, mælk, salt og peber – og hæld over – du skal kunne se den flydende blanding – men uden det går helt til kanten. Sæt tærten i ovnen ved 200 grader i godt en time. Ca. ti min. før du tager den ud smider du osten over. Lad tærten hvile i ca. 10 min inden du sætter den på bordet.

 

TIPS: Du kan lave andre blandinger til toppen i stedet for skinke og alm. grøntsager. Tærten kan nemt fryses ned og genvarmes.

 

 

 

HJÆLP GOURMETKONGEN

Husk hvis du laver dine egne versioneringer af retterne her på Gourmetkongen, så vil vi meget gerne høre om det. Fortæl om dine erfaringer og hvad du oplever og naturligvis hvad du kan lide af smage. Måske er der en smagskombination eller en ingrediens vi ikke lige husker. Fortæl os også gerne hvis du har benyttet noget køkkenudstyr som kræver instruktion for alle de øvrige besøgende her på Gourmetkongen. Du kan også til enhver tid fortælle os om dine oplevelser med mad når du er ude at spise. Hop ind på gourmetkongen.dk med din browser på mobilen. Husk også at “like” os på facebook.com/gourmetkongen, hvor du kan følge med i alle vore venners madeksperimenter eller følg @Gourmetkongen på twitter.com/Gourmetkongen.

FLERE INDLÆG i kategorien Tærte

- ANNONCE -
- ANNONCE -