artikel

Spanskinspireret tomatsauce

IMG_0189-0.JPG
Denne tomatsauce har jeg prøvet at genskabe efter en tur til spanien. Jeg fik den som tapas over kogte små kartofler – derfor tager jeg udgangspunkt i denne servering.
Ingredienser:
1 stor dåse tomatpuré
2 dåser hakket tomat
3 løg
3 fed hvidløg
1/4 L madlavningsfløde
Olie
1 håndfuld friske timiankviste
Lidt frisk oregano
Kartofler
Salt og peber
Skrub kartoflerne og kog dem med skræl på som du synes. Svits løg og hvidløg i olien i en gryde for sig. Tilsæt tomatpureen og lad den brænde lidt fast på bunden. Tilsæt oreganoen og vend den i pureen. Herefter kommes de to dåser hakket tomater i samt friske timiankviste. Varm op og tilsæt så fløden. Smag til med salt og peber.
Tip:
Tomatsaucen kan også bruges som grund for pastasauce med kødboller etc.

FLERE INDLÆG i kategorien Sauce

- ANNONCE -
- ANNONCE -