artikel

Peberrodscreme

peberrod

Peberrodscreme er en god basis til f.eks. en coleslaw eller dressing.

 

Peberrodscreme

Personer: 4

 

Ingredienser:
100-150 g peberrod
2 tsk. sennep
3 tsk. eddike
2 dl cremefraiche 38%
salt og peber
1-2 tsk. sukker

 

Fremgangsmåde:
Peberrod rives fint, røres med eddike, sukker og sennep. Trækker 5-10 min. og røres med cremefraiche. Smages til med salt og peber og spises til kogt/stegt kød, til fisk eller til rødbede.

Kilde: aarstiderne.com

 

 

 

HJÆLP GOURMETKONGEN

Husk hvis du laver dine egne versioneringer af retterne her på Gourmetkongen, så vil vi meget gerne høre om det. Fortæl om dine erfaringer og hvad du oplever og naturligvis hvad du kan lide af smage. Måske er der en smagskombination eller en ingrediens vi ikke lige husker. Fortæl os også gerne hvis du har benyttet noget køkkenudstyr som kræver instruktion for alle de øvrige besøgende her på Gourmetkongen. Du kan også til enhver tid fortælle os om dine oplevelser med mad når du er ude at spise. Hop ind på gourmetkongen.dk med din browser på mobilen. Husk også at “like” os på facebook.com/gourmetkongen, hvor du kan følge med i alle vore venners madeksperimenter eller følg @Gourmetkongen på twitter.com/Gourmetkongen.

FLERE INDLÆG i kategorien Tilbehør

- ANNONCE -
- ANNONCE -