artikel

Nachos – med kylling

Nachos – med kylling er den ultimative ungdomsret. Nem at lave, billig og én ret der er let at dele med andre.

 

Nachos – med kylling

1 person, ca. 40 min.

Ingredienser:
1 pose Mex & Co Tortilla Chips (med chili)
2 stk. kyllingefillet
1 pose smelteost (mozerella eller cheddar)
Olie og krydderier (evt. Hawaii-krydderi)

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 150 grader. Skær de to kyllingefileter i tern og svits dem på panden med olien og krydderierne. Bland kyllingen med en passende mængde chips i et ildfast fad, og stil det på nederste rille i ovnen. Efter 10 min. fordel osten ud over chips og kylling og giv retten yderligere 10 min.

Nyd retten med et godt glas rødvin og evt. med lidt salsa. Kyllingen kan evt. udskiftes med en anden kødart, f.eks. rejer, kalkun eller oksekød.

 

 

 

HJÆLP GOURMETKONGEN

Husk hvis du laver dine egne versioneringer af retterne her på Gourmetkongen, så vil vi meget gerne høre om det. Fortæl om dine erfaringer og hvad du oplever og naturligvis hvad du kan lide af smage. Måske er der en smagskombination eller en ingrediens vi ikke lige husker. Fortæl os også gerne hvis du har benyttet noget køkkenudstyr som kræver instruktion for alle de øvrige besøgende her på Gourmetkongen. Du kan også til enhver tid fortælle os om dine oplevelser med mad når du er ude at spise. Hop ind på gourmetkongen.dk med din browser på mobilen. Husk også at “like” os på facebook.com/gourmetkongen, hvor du kan følge med i alle vore venners madeksperimenter eller følg @Gourmetkongen på twitter.com/Gourmetkongen.

FLERE INDLÆG i kategorien Kylling

- ANNONCE -
- ANNONCE -