artikel

Milkshake med vanilje og kaffe

Jeg åbnede min fryser og fik med glæde øje på resterne af en pakke vaniljeis. Jeg blev straks lækkertørstig og fik straks fundet min blender frem. Men en klassisk milkshake med vanille og mælk kan hurtigt blive for vammel – derfor tilsatte jeg en stærk espresso.

 

Milkshake med vanilje og kaffe

Ingredienser:

2 skiver (á 1 cm tykkelse) vaniljeis

1-2 dl. mælk

1 stærk espresso (ca. 50 ml.)

 

Fremgangsmåde:

Skær isen i nogle større firkanter og smid dem sammen med mælken i blenderen. Miks blandingen til isen er blendet flydende. Tilsæt den stærke espresso i blandingen og blend yderligere nogle sekunder. Herefter har du en skøn milkshake, der hverken er for vammel eller for stærk i kaffesmagen.

 

 

 

HJÆLP GOURMETKONGEN

Husk hvis du laver dine egne versioneringer af retterne her på Gourmetkongen, så vil vi meget gerne høre om det. Fortæl om dine erfaringer og hvad du oplever og naturligvis hvad du kan lide af smage. Måske er der en smagskombination eller en ingrediens vi ikke lige husker. Fortæl os også gerne hvis du har benyttet noget køkkenudstyr som kræver instruktion for alle de øvrige besøgende her på Gourmetkongen. Du kan også til enhver tid fortælle os om dine oplevelser med mad når du er ude at spise. Hop ind på gourmetkongen.dk med din browser på mobilen. Husk også at “like” os på facebook.com/gourmetkongen, hvor du kan følge med i alle vore venners madeksperimenter eller følg @Gourmetkongen på twitter.com/Gourmetkongen.

FLERE INDLÆG i kategorien Drikke

- ANNONCE -
- ANNONCE -