artikel

Kartofler med kaperssauce og whiskey

kartofler

Kartofler med kaperssauce og whiskey er et spændene og ideel tilbehør til en kødret såsom steg.

 

Kartofler med kaperssauce og whiskey

4 personer

Ingredienser:
Kartofler i tilpas mængde
1 dl whiskey
1 lille løg
1 spsk. smør eller margarine
Salt og peber
Kapers
3 dl. fløde
1 spsk. sød fransk sennep

 

Fremgangsmåde:
Vi hakkede løget i små stykker og svitsede det i smørret eller margarinen på en pande. Når løget var tilpas gennemsigtigt tilsatte vi whiskyen og lod det koge lidt ind. OBS: Er der meget varme på panden kan det flamme op, når whiskyen tilsættes – hæld derfor forsigtigt og pas på med emhætten. Herefter tilsatte vi væden fra 24-timers stegen – ellers kan fedtstoffet fra panden, hvor du stegte bøfferne (hvis du ikke anvender samme pande), også bruges. Til sidst tilsatte vi fløde, kapers og sød fransk sennep – og smagte til med salt og peber. Kartoflerne blev skrællet og kogt.

 

 

 

HJÆLP GOURMETKONGEN

Husk hvis du laver dine egne versioneringer af retterne her på Gourmetkongen, så vil vi meget gerne høre om det. Fortæl om dine erfaringer og hvad du oplever og naturligvis hvad du kan lide af smage. Måske er der en smagskombination eller en ingrediens vi ikke lige husker. Fortæl os også gerne hvis du har benyttet noget køkkenudstyr som kræver instruktion for alle de øvrige besøgende her på Gourmetkongen. Du kan også til enhver tid fortælle os om dine oplevelser med mad når du er ude at spise. Hop ind på gourmetkongen.dk med din browser på mobilen. Husk også at “like” os på facebook.com/gourmetkongen, hvor du kan følge med i alle vore venners madeksperimenter eller følg @Gourmetkongen på twitter.com/Gourmetkongen.

FLERE INDLÆG i kategorien Tilbehør

- ANNONCE -
- ANNONCE -