artikel

Hamburgerryg med mozzarella og grønt

hamburgeryg

Hamburgerryg med mozzarella og grønt er perfekt til en lun sommeraften – eller endda som frokost.

 

Hamburgerryg med mozzarella og grønt

2 pers., ca. 70 min.

 

Ingredienser:

Røget hamburgerryg eller skinke

Tomat

Broccoli

Salatærter

Mozzarella

Forårsløg

Bornholmersennep

 

Fremgangsmåde:

Kog hamburgerryggen eller skinken som anvist på pakken (ca. 1 time og derefter afkøling) – der skal stå vand godt oppe om kødet. Imens skæres grøntsagerne ud i grove stykker. Vend dem på panden og put først mozzarellaen i så det kun lige er smeltet når der serveres. Husk den dejlige og søde sennep fra Bornholm.

Grøntsagerne kan naturligvis skiftes ud helt efter smag, behov og ønsker. Er man glad for hvidløg, kan der tilsættes et par fed under kogningen .

TIP: Et godt tip er at gemme dét vand du bar kogt hamburgerryggen eller skinken i – det kan du lave en perfekt tomatsuppe ud af. Har du ikke planer om tomatsuppe en af de nærmeste dage, så er det bare at smide fonen i fryseren. Du kan også hælde den på isterningposer – vupti, så har du nogle skønne hjemmelavede boullionterninger klar i fryseren.

 

 

HJÆLP GOURMETKONGEN

Husk hvis du laver dine egne versioneringer af retterne her på Gourmetkongen, så vil vi meget gerne høre om det. Fortæl om dine erfaringer og hvad du oplever og naturligvis hvad du kan lide af smage. Måske er der en smagskombination eller en ingrediens vi ikke lige husker. Du kan også til enhver tid fortælle os om dine oplevelser med mad når du er ude at spise. Hop ind på gourmetkongen.dk med din browser på mobilen.

FLERE INDLÆG i kategorien Svinekød

- ANNONCE -
- ANNONCE -