artikel

Grøntsagssuppe

grontsagssuppe

Der er nu ikke noget som en lækker grøntsagssuppe. Herunder finder du opskriften på en skøn suppe som naturligvis kan varieres på mange måder, alt efter hvad man putter i af grøntsager – men her får du den baseret på squash og porre.

Ingredienser
4 squash
3 porrer
1 løg
8 kartofler
250 g ærter
2 fed hvidløg
2 glas hvidvin (kan udelades)
2 liter hønsebouillon
10 dråber tabasco

SÅDAN GØR DU
Alt hakkes i semigrove stykker. Løg, porre og hvidløg svitses ved middel varme i nogle minutter. Squash og kartofler på nogle minutter. Så hvidvin. Når det er kogt lidt ind, tilsættes bouillonen. Småkoger i 20 minutter, indtil det hele er godt mørt. Ærterne koger med de sidste fem minutter. Blendes. Smag til med salt, hvid peber og tabasco.

Kan serveres med:
Godt brød
Ristet bacon
Hakket persille
Skyr/creme fraiche
Suppepasta

FLERE INDLÆG i kategorien Supper

- ANNONCE -
- ANNONCE -