artikel

Coleslaw med peberrod eller krydderi

Coleslaw med peberrod eller krydderi er et godt tilbehør til retter md meget kød, f.eks. steg. jeg lavede det til et marrokansk lam.

 

Coleslaw med peberrod eller krydderi

4 personer

Ingredienser:
1/4 hvidkålshoved
Peberrodscreme

Fremgangsmåde:
Bland peberrodscremen og tilsæt herefter hakket hvidkål til den ønskede konsistens opnås. Man kan også benytte gulerod, blomkål, broccoli etc. til slawen. Er man ikke til peberrod kan peberroden i peberrodscremen også erstattes af eksempelvis karry, paprika eller urter.

 

 

 

HJÆLP GOURMETKONGEN

Husk hvis du laver dine egne versioneringer af retterne her på Gourmetkongen, så vil vi meget gerne høre om det. Fortæl om dine erfaringer og hvad du oplever og naturligvis hvad du kan lide af smage. Måske er der en smagskombination eller en ingrediens vi ikke lige husker. Fortæl os også gerne hvis du har benyttet noget køkkenudstyr som kræver instruktion for alle de øvrige besøgende her på Gourmetkongen. Du kan også til enhver tid fortælle os om dine oplevelser med mad når du er ude at spise. Hop ind på gourmetkongen.dk med din browser på mobilen. Husk også at “like” os på facebook.com/gourmetkongen, hvor du kan følge med i alle vore venners madeksperimenter eller følg @Gourmetkongen på twitter.com/Gourmetkongen.

FLERE INDLÆG i kategorien Tilbehør

- ANNONCE -
- ANNONCE -