artikel

Chamarré Montmartre – 11 retter i Paris

Chamarré Montmartre

Det var lagt op til en særlig gastronomisk oplevelse for mit vedkommende på Chamarré Montmartre. Vi blev vist ind af en smilende tjener, og jakken blev taget og hængt ud et ukendt sted. Knapt havde vi sat os før vi fik øje på det store vindue der vendte ud mod køkkenet, hvor chefkokken stor. Stor og venlig mørk kok der hilste venligt. Vi bestilte en 5 retters menu og vinmenuen. Men ja, overdådigt blev det!

 

Chamarré Montmartre – 11 retter i Paris – menuen

ret01-225x300

Servering 1:

Appetizer: Rillette af kylling og paté af skaldyr.

 

 

ret02-300x225

Servering2:

Sweet potatoe med karameliseret løg.

 

 

ret03-300x225

Servering 3:

Asparges på to måder; som mousse og rå. Serveret med langtidspocheret æggeblomme og syltet grape ”on the side”.

 

 

ret04-300x225

Servering 4:

Fire frække friske fisk: Råsyltet blåreje, dybstægt østers, laksetatar med rogn og oliven samt blæksprutte.

 

 

ret05-300x225

Servering 5:

Grillet Foie Gras med sød og syrlig mango.

 

 

ret06-300x225

Servering 6:

Pocheret Dorade med spæd rabarber og radise samt ærter. Desuden en tatar af røde puy-linser og løg.

 

 

ret07-300x225

Servering 7:

Vanilie-marineret Bresse-kylling med spæde gulerødder , selleriskum og syltet svampe.

 

 

ret08-300x225

Servering 8:

En god ost.

 

 

ret09-300x225

Servering 9:

Citrusfromage med marengs-stick samt grape og mango.

 

 

ret10-300x225

Servering 10:

Hibiscus-sorbet med jordbær, hindbær, kiwi og melon. Serveret med en sprød vaffel/biscuit – og ikke at forglemme en let valilie-flødeis.

 

 

ret11-300x225

Servering 11:

Le Petit Four – tre små kager.

FLERE INDLÆG i kategorien Paris

- ANNONCE -
- ANNONCE -