Når du opretter en profil på Gourmetkongen

Inden du bliver bruger på Gourmetkongen, skal du være opmærksom på; at alt materiale du uploader, her menes billeder, tekst og oplysninger om nuværende position, bliver Gourmetkongens ejendom. Gourmetkongen forbeholder sig ret til at foretage ændringer i det uploadede materiale samt helt eller delvist at slette det materiale der bliver lagt op. Når du angiver din mailadresse, vil vi kun benytte den til at kunne fremsende dit password, hvis du skulle glemme det. Din position logger vi når du angiver en madanmeldelse, for nemmere at kunne fortælle hvilket spisested din anmeldelse er fra.

 

Når du sletter en profil på Gourmetkongen

Ønsker du at slette din profil på Gourmetkongen, skal du klikke på knappen herunder. Din profil bliver gjort inaktiv i databasen, og du kan ikke tilgå den. De anmeldelser, billeder og positionsangivelser du har uploadet til Gourmetkongen vil stadig figurere på siden, men dog som “ukendt bruger”. Din mailadresse har og vil ikke blive synlig på siden. Vi vil heller ikke benytte denne til andet end, hvis du skulle fortryde, at du har slettet din profil.

- ANNONCE -
- ANNONCE -