artikel

At hakke løg

løg

At hakke løg kan være både besværligt og ikke mindst hårdt for øjnene. Her får du en nem instruktion til at få godt tag i løget når det skal hakkes:

Løg
Del løget i to ved at skære fra toppen til bunden.

Løg
Skær nederste del af.

Løg
Nu kan du nemt hive skrællen af, ved at tage fat i et af de yderste lag. Du burde kunne få den af i ét stykke, på hver halvdel.

Løg
Hold i toppen og skær løget igennem fra toppen mod bunden.

Løg
Herefter kan du, ved stadig at holde i toppen, skære løget i små eller større tern. Når toppen stadig sidder på, er det nemt at styre. Når løget er delt på midten (det vi gjorde i starten) så ligger det fast på skærebrættet og triller ikke ned.

Har du problemer med løbende øjne, så kan solbriller, almindlige briller eller endda svømmebriller faktisk gøre underværker!

FLERE INDLÆG i kategorien Tips & Tricks

- ANNONCE -
- ANNONCE -